HİDROMODE HİDROLİK MAKİNA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

Hidromode¸ 1977 yılından beri hidrolik pres ve hidrolik makinalar üretimi ile ülkemizin beyaz eşya¸ otomotiv¸ lastik¸ plastik ve polyester endüstrilerine hizmet vermektedir.
Başarıyla gerçekleştirdiği üretimler şu alanları kapsamaktadır: Hidrolik derin çekme presleri¸ form ve kesme pres hatları¸ polyester¸ bakalit¸ melamin¸ üreaformaldehid¸ lastik vulkanizasyonu sıcak presleri¸ rulo açma¸ doğrultma¸ sürme¸ pul kesme ve boy kesme hatları üretimiyle¸ buzdolabı¸ çamaşır makinası¸ bulaşık makinası¸ klima ve ısı apareyleri¸ radyatör panelleri¸ katalitik soba¸ endüstriyel mutfak malzemeleri¸ tencere üretimi¸ otomobil ana ve yan sanayinde kullanılan karoseri parçaları üretimi¸ PLC ve PC kontrollü robot ve transfer cihazları üretimi... Hidromode alanında ürettiği yüzlerce makinayla ülkemizin son 35 yıllık endüstriyel hayatına büyük katkılar sağlamıştır.

Hidromode 2500 m 2 fabrika içi¸ 1000 m 2 büro ve sosyal kullanım alanları ile toplam 3500 m 2 alanda 12 m vinç altı çalışma yüksekliği ile ağır makine imalatına uygun özel bir binaya sahiptir. Hollerinin her biri ağır vinçlerle donatılmıştır. 50 ton ağırlığa kadar kaldırma kapasitesine sahiptirler. Amaca uygun yapılmış TIR rampaları ile büyük pres gövdelerini yükleme imkanına sahip olması çok büyük ve ağır tonajlı preslerin imalatını sağlayabilmektedir.

Misyonumuz¸ TÜRKİYE'nin önümüzdeki yıllarda görülecek gelişim trendine uygun olarak AB normlarında ve kalite düzeyinde¸ CE Belgeli¸ fonksiyonel¸ ekonomik ve rekabet edebilir hidrolik makinalar üreterek hem iç pazardaki yatırımcılarımızın ithalata gerek duymaksızın¸ yerli ürün almalarını sağlamak¸ hem de ihracatın önünü açmaktadır.

Hydraulic Deep Drawing, Forming and Cutting Presses, Polyester, Bakalite, Melamine, Rubber Vulcanisation Presses, Roll Decoiling, Straightening, Feeding, Stamping and Slitting Lines, White Goods, Clima and Heating Appareys, Panel Radiators, Catalytic Heaters, Industrial Kitchen Equipment, Cooking Pan Manufacturing, Automobile Body Parts Manufacturing Presses

 

 

 

 

 

 

Hadımköy Mahallesi Mustafa İnan Caddesi No: 29 Hadımköy, 34555, ARNAVUTKÖY İSTANBUL , Türkiye
+90-212-771 29 01
+90-212-771 29 28

Firma İletişim Formu



23.498 kez görüntülenmiştir