KROMAŞ METAL VE MAKİNE SAN. LTD. ŞTİ.

Hayatımıza değer katan, dokunduğumuz, gördüğümüz, kullandığımız birçok şeye, makine ve teknolojisiyle parlaklık, estetik ve fonksiyonalite sağlayan Kromaş, Türkiye’de yüzey işlem sektörünün öncüsü olarak 1993 yılında kuruldu. 2014 yılında dünyanın yüzey işlem çözümlerinde en büyük firmalarından biri olan Rösler Group bünyesine katılan Kromaş, yüzey işlem konusunda sunduğu teknoloji ve çözümlerle hayatı daha kolay ve keyifli hale getirme gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ürettiği teknoloji ve çözümlerin amacını, hayatımızda kullandığımız parçaların yüzeyini iyileştirmek ve değer katmak olarak tanımlıyor. Bunlarla sınırlı olmamak üzere makine ve
proseslerinde elde edilmek istenen sonuçları şöyle özetleyebiliriz:

- Yüzey parlatma
- Çapak alma
- Köşe radyüsleme
- Yüzey temizleme
- Yağ alma
- Doğal taş yüzey eskitme
- Kaplama öncesi yüzey pürüzlendirme
-
Bu işlemlerin yapılması için gerekli olan teknoloji ve makine üretimini kendi bünyesinde Almanya merkez ile koordinasyon içerisinde yapmasının yanında, bu işlemler için kullanılan 2000 çeşit üzerinde sarf malzeme üretim ve geliştirme faaliyetlerini de kendi laboratuvar ve üretim tesislerinde gerçekleştirmektedir.

Kromaş’ın ürettiği makine ve sarf malzemeler 5 kıtada, 87 ülkede, 10.000’in üzerinde fabrikada başarıyla kullanılmaktadır. Kromaş’ın geliştirdiği 3000’den fazla yüzey işlem proseslerinden birçoğu alternatifsiz olarak dünyada başarıyla uygulanmaktadır. ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi belgesine sahip olan Kromaş’ın ayrıca tüm makine gruplarının dünyanın önemli denetim firmalarından alınan CE sertifikasyonları bulunmaktadır.

Temel yaklaşımı müşterilerine değer katmak ve hayatlarını kolaylaştırmak olan Kromaş firması “Yaşam için daha iyi yüzeyler“ (Better Surfaces for Life) sloganı ile de bu felsefesini bir kurum kültürü haline getirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir.

Mass Finishing Technology,
Mass Finishing Consumables.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muratpaşa mah. Uluyol Cad. İstanbul Tower No: 17-19 Kat:14 D:65, 34040, BAYRAMPAŞA İSTANBUL , Türkiye
+90 212 613 73 50
+90 212 567 07 88

Firma İletişim Formu



11.732 kez görüntülenmiştir